Worldplast | Operacion Plastik
Bize Ulaşın
World Plast  [recaptcha]

  RINOPLASTI-KIRURGJIA ESTETIKE E HUNDËS

  Kush mund të bëjë rinoplastikë? Personi që nuk është i kënaqur me formën e hundës dhe dëshiron të ketë një hundë më estetike mund të bëjë rinoplastikë. Në takimet tuaja me mjekun tonë specialist do t..

  DAHA FAZLA
  MAMOPLASTIK

  Çfarë është mamoplastika? Forma ideale e gjoksit ndryshon sipas madhësisë së trupit të çdo personi. Çdo femër dëshiron të ketë imazhin më ideal. Me kërkesën tuaj, procedura estetike që do të kryhet p..

  DAHA FAZLA
  KIRURGJIA E HEQJES SË VAJIT-LIPOSUCTION

  Çfarë është liposuction? Procesi i ndarjes së shtresës dhjamore nën lëkurën e personit dhe heqja e saj me ndihmën e vakumit quhet liposuction. Ky aplikacion aplikohet për qëllime të formësimit të tru..

  DAHA FAZLA
  ABDOMINAPLASTIA

  Njerëzit që kanë lëkurë të tepërt dhe ind dhjamor pas dhënies ose marrjes në bark mund ta kryejnë këtë operacion. Indi dhjamor tek personi zvogëlohet me humbjen e peshës. Megjithatë, lëkura e tepërt q..

  DAHA FAZLA
  KIRURGJIA E NGRITJES SË VETULLAVE

  Të gjitha tiparet e fytyrës që i nënshtrohen efektit të gravitetit me kalimin e kohës fillojnë të bien poshtë. Me lëvizjen poshtë të rajonit temporal, edhe vetullat tona lëvizin poshtë me ballin. Me o..

  DAHA FAZLA
  TRAJTİMİ İ FYTYRËS RITIDEKTOMIA

  Kush mund të bëjë një operacion për ngritjen e fytyrës (ritidektomi)? Nëse ju shqetëson rënia e fytyrës me shenja plakjeje, ju jeni një kandidat i përshtatshëm për operacionin e heqjes së fytyrës. C..

  DAHA FAZLA
  ESTETİKE PER VİTHET

  Kush mund te realizoj operimin? Personi që ka një projeksion ose humbje vëllimi në zonën e vitheve ose nuk është i kënaqur me formën e vitheve mund të kryejë operacion nëse mjeku ynë specialist e gjy..

  DAHA FAZLA
  TRAJTİM KRAHU

  Zona e sipërme e krahut, përkatësisht lëkura e bicepsit, mund të ulet si pasojë e plakjes dhe veçanërisht si pasojë e shtimit dhe humbjes së madhe të peshës. E bën personin të mos ndihet rehat kur ngr..

  DAHA FAZLA
  OPERACIONI SIX PACK

  Muskuli i barkut, siç e dimë, ka një strukturë që duket si një fetë bakllavaje. Këtë pamje mund ta arrini me operacion pa pasur nevojë për sport. Është shumë e vështirë të kesh një trup atletik duke u..

  DAHA FAZLA
  OPERACIONI ESTETIK I VESHIT

  Kush mund të ketë estetikë të theksuar të veshit (otoplastikë)? Nëse vuani nga veshët që janë shumë të kënduar kur shihen nga përpara dhe nuk jeni rehat me këtë pamje, mund të bëni një operacion të d..

  DAHA FAZLA
  KIRURGJIA E GJINEKOMASTISË (ZGJERİMİ İ GJOKSİT TE MASHKULLİT)

  Kirurgji gjinekomastie (Zgjerimi i Gjoksit te Mashkullit) Gjendja që gjinjtë janë më të mëdhenj se normalja te meshkujt quhet gjinekomasti. Ka dy varietete. E para është madhësia e gjëndrës së qumësh..

  DAHA FAZLA
  MBUSHJA E FAQEVE DHE MOLLËZAVE

  Çfarë është mbushja e faqeve dhe mollëzave? Mollëza e dalë e personit dhe linja e theksuar e nofullës zbulojnë një pamje trekëndore të fytyrës, domethënë një format ideal të fytyrës. Jo të gjithë kan..

  DAHA FAZLA
  MBUSHJA E BUZËVE

  Çfarë është mbushja e buzëve? Procesi i injektimit të mbushësve dermal në dhe rreth pjesës së brendshme të buzëve për të formuar ose volumizuar strukturën e buzëve quhet zmadhimi i buzëve. Filleri i ..

  DAHA FAZLA
  MBUSHJE ME NDRIÇIM POSHTE SYVE

  Si është procesi i mbushjes me ndriçim poshte syve dhe a ka ndonjë efekt anësor? Mbushje me ndriçim poshte  sye aplikohet në paraburgim me gjilpëra të holla dhe mbushja aplikohet ngadalë në inde. Mbu..

  DAHA FAZLA
  Hizmetlerimiz
  World Plast
  Transferta VIP

  Si Worldplast, ne jemi një kompani profesionale që kryejmë shërbime për të siguruar nevojat e transportit të mysafirëve tanë që vijnë në Stamboll në mënyrën më të mirë të mundshme në Aeroportin e Stambollit, Aeroportin Sabiha Gökçen dhe në brendësi të qytetit. Ne kryejmë shërbimin si transferim vip, ekipi gjenial dhe me përvojën tonë shumëvjeçare.

  Akomodimi

  me 209 dhoma luksoze të dizajnuara si udhëtari bashkëkohor, i sofistikuar i sotëm, përfshin 25 suita dhe 40 dhoma Gold. Të gjitha dhomat me rreshtim elegant ofrojnë prekje unike dhe të personalizuara nga ballkoni i tyre i shkëputur dhe pamja e Bosforit. Si familje Worldplast, do të ishim të lumtur t’ju akomodonim në hotelin më të mirë të Stambollit.

  Stafi i specializuar

  Krijuar me misionin për t’u bërë një markë botërore në shëndetësi, duke bërë ndryshimin me praktikat pioniere në këtë sektor, në dritën e parimeve etike, me stafin e saj të dalluar dhe mirëkuptimin e shërbimit të orientuar drejt kënaqësisë në standardet ndërkombëtare të cilësisë, mjekët e saj specialistë. të cilët prezantuan kujdesin shëndetësor cilësor të klasit botëror, ndërthurën njohuritë dhe përvojën e tyre me vëmendje të madhe. Është adresa e besimit në shëndetësi me stafin e saj, qasjes së shërbimit të orientuar nga pacienti, politikës së cilësisë, hapësirave moderne të pajisura me teknologji të avancuar mjekësore dhe dhomave komode të pacientëve.

  Hakkımızda
  World Plast Ofis

  World Plast, një markë e Shëndeti Stamboll Turizmi Shëndetësor Arsim dhe Konsulencë Industria dhe Tregtia Ltd. Co, është një organizatë turistike shëndetësore që operon në shërbimet e orientimit, konsulencës dhe organizimit për trajtimin e personave që planifikojnë të vijnë në vendin tonë për estetikë. dhe qëllime estetike. Ofron shërbime në fushën e transplantimit të flokëve dhe trajtimit të flokëve për qëllime bukurie. Ai ofron shërbime udhëzimi dhe organizimi, pa cenuar parimin e besueshmërisë dhe ndershmërisë.

  World Plast ju udhëzon drejt opsionit dhe metodës më të përshtatshme të trajtimit sipas kërkesave tuaja dhe zgjidhjeve shëndetësore që kërkoni. Krahas trajtimeve estetike dhe bukurie, World Plast Hair vepron me përpikëri dhe me vetëdijen e përgjegjësisë ligjore për aplikimin më të mirë të transplantit të flokëve dhe trajtimeve të flokëve, si dhe ofron udhëzime, shërbime konsulence dhe organizimi në këtë drejtim.

  DAHA FAZLA