Worldplast
Na Kontaktoni
Form Sending
TRANSPLANTIMI I Qimeve
TRANSPLANTIMI I Qimeve
Fue Transplantimi i Flokëve
Transplantimi i flokëve është një proces i përdorur për të trajtuar humbjen e flokëve. Humbja e flokëve mund të shkaktohet nga tullacia e zakonshme e modelit mashkullor (i njohur edhe si alopecia andr..
MORE
Safir Fue Transplantımı I Flokëve
Kur bëhet fjalë për FUE transplantimin e flokëve , së bashku me zhvillimin e teknollogjisë, në teknikat e transplantimit të flokëve, një nga metodat më moderne dhe më të përdorura është teknika e safi..
MORE
Dhi Transplantımı I Flokëve
Tek sumica e njerëzve humbja e flokëve shoqërohet me plakjen e njeriut. Kur vijnë në moshën 50 vjeç, të paktën 50 % të burrave përjetojnë humbje të flokëve ose bëhen tullac...
MORE
Mbjellja e Mjekrës
Qimet e fytyrës gjithmonë kanë qenë të shoqëruara me mashkullorinë dhe pjekurinë e një mashkulli. Edhe pse një mjekërr dhe mustaqe e trashë krijojnë një përshtypje të fortë, për arsye të ndryshme veça..
MORE
Pyetjet e Bëra më Shpesh
A dalin te gjith

Flokët e mbjellura ndryshojnë sipas zonave ku mbillen. Nëse qarkullimi i gjakut i pacientit është i mjaftueshëm për të ushqyer flokët e mbjellur dalin gati të gjitha , rezultati neto merret në 14 muaj.

A bien flokët ekzistuese?

Flokët e mbjellura me ane te transplantit zakonisht nuk bien, por gjithmonë ekziston mundësia e renies së flokëve ekzistuese.

Kush mund ta beje transplantin e flokeve?

Kushdo që vuan nga renia e flokëve per arsye gjenetike ose per shkak te stresit (F / M) mund të bëjë mbjelljen e flokëve.

CILAT METODA PËRDOREN PER MBJELLJEN E FLOKEVE?

Metodat e mbjelljes së flokëve ne pergjithesi ndahen në dy. Njëra është teknika FUT dhe tjetra është teknika FUE. Teknika FUT është një teknikë më e vjetër,ndersa teknika FUE është një teknikë më e re.

Si përcaktohet dendësia e flokëve që do të mbillen?

Planifikohet dhe llogaritet numri i folikulave(grafteve) qe do të mbillen sipas hapësirës së flokëve tuaja duke planifikuar nje numer maksimal te folikulave(flokeve te rinj)qe do te mbillen.

Sa te shkurtër duhet të jene flokët perpara operacionit?

Duhet të jenë ne numrin 0 në mënyrë që rrënjët e flokëve të mund të shihen qartë dhe mikromotoret ta kene me te lehte marrjen e folikulave(ju lutem per te bere nje konsulte sa me te sakte ,mos i prisni floket tuaj)

A rriten floket serish ne zonen ku eshte bere marrja e foliculave?

Flokët nuk dalin përsëri ne ku rrënjët merren, por rrallimi i tyre do behet në mënyrë proporcionale.

Sa orë zgjat kirurgjia e mbjelljes së flokëve?

Procesi ndryshon sipas zonës dhe numrit te foliculave që do të mbillen duke zgjatur mesatarisht 7-10 orë

Çfarë duhet të kemi kujdes pas mbjelljes së flokëve?

Zona e trajtuar duhet të mbrohet nga të gjitha traumat. Parandalimi i lendimeve që mund ti ndodhë pacientit gjate oreve te gjumit (pas mbjelljes)mund të parandalohet duke u shtrirë në shpinë. ilaçet e dhëna duhet të përdoren me kujdes dhe në rast te ndonje gabimi te mundshem duhet komunikuar menjehere me mjeket që kane kryer operacionin. Kujdes ,mos lani floket tuaja deri ne larjen e pare te cilen do ta beje mjeku juaj.Prisni dhe pyesni mjekun per cdo detaj.

Cilat janë ndërlikimet e mbjelljes së flokëve dhe efektet anësore?

Ndërlikimet e mbjelljes së flokëve dhe efektet anësore të mundshme janë mjaft të rralla. Ashtu siç anatomia njerëzore tregon ndryshime gjithashtu shume rralle mund të shihen komplikime edhe në operacionet e mbjelljes së flokëve. Këto janë nekroza në rajonin e mbjelljes ose marrjes, mos mbajtja e flokëve të mbjellë alergji ndaj anestezise se perdorur.

NE PER JU MUNDESOJME
WORLDPLASTHAIR
what-can-we-do-step-1
Transferimi dhe Akomodimi

Ne gjithashtu ndihmojmë lidhur me transportin dhe akomodimin për pacientët tanë që vijnë nga jashtë vendit. Duke pritur pacientët tanë në aeroport me automjetet tona VIP i çojmë në hotelet tona të kontraktuara.Kur ju keni përfunduar transaksionet tuaja, ne ju …

what-can-we-do-step-1
Fototerapia e Flokeve

Fototerapia e flokëve;  Qelizat e ndjeshme ndaj dritës  aktivizohen duke rrezatuar trupin e pacientet gjate procesit te trajtimit në një dhomë të mbyllur  duke aktivizuar keshtu  faktorin e rritjes se foliculave në flokë. Zbatimi i fototerapise ben te mundur që …

what-can-we-do-step-1
Analiza e Kompjuterizuar e Flokeve

Analiza e kompjuterizuar e flokëve (Fototrikogram) është një metodë  qe perseritet e kontrollit te flokeve e cila mund te aplikohet lehte dhe nuk eshte invazive. 

Para dhe pas
WORLDPLASTHAIR